Thule dakdragers

Wij werken uitsluitend met Thule dakdragers. Thule kan voor bijna elke auto dakdragers leveren.

De dakdragers zijn afsluitbaar, hoewel u ze over het algemeen niet nodig heeft krijgt u van ons altijd een sleutel mee.

Verhuurbedrijf Dejavu Thule dakdragers

Verschillende dakdragers voor de diverse daktypes

Wij hebben inmiddels al meer dan 200 verschillende dakdragers. Dit is mede afhankelijk van het daktype van uw auto. Voor veel auto’s is er maar 1 mogelijkheid, maar er zijn ook modellen met meerdere uitvoeringen. Bijvoorbeeld de 308 SW, deze is er zowel met glad dak als met geïntegreerde dakrails. Indien mogelijk, kunt u bij de reserveringsaanvraag aangeven welk soort dak uw auto heeft. Zo niet, dan is dat geen probleem, als er meerdere mogelijkheden zijn dan stellen wij u nog een juiste vraag. Hieronder een aantal voorbeelden van veel voorkomende autodaken.

Verhuurbedrijf Dejavu open dakrailing

Open dakrailing, dit is een dakrailing waar tussen het dak en de railing een ruimte zit waar de dakdrager omheen geklemd wordt.                                         Hiervoor kunnen wij generieke dakdragers leveren.

Verhuurbedrijf Dejavu geintegreerde dakrails

Geïntegreerde dakrails, dat is een dakrailing zonder ruimte tussen het dak en de railing. Hiervoor kunnen wij specifieke dakdragers leveren.

Verhuurbedrijf Dejavu glad dak

Glad dak, er zit verder niets op het dak. Dan worden de dakdragers aan de deurspijl bevestigd. Hiervoor kunnen wij specifieke dakdragers leveren.

Verhuurbedrijf Dejavu fixpoints

Fixpoints, er zitten 4 ‘vakjes’ in het dak ten behoeve van de dakdragers. Hiervoor kunnen wij specifieke dakdragers leveren.